Söker en dominant man

Naken kvinna
Hej, jag ska vara lite tydligare än vad jag brukar vara eftersom jag märkt att jag oftast blir besviken när jag träffar någon härifrån. Inte för att sexet är dåligt, för att det inte är vad jag söker.

Jag söker en dominant man, som precis som jag gillar inslag av bondage eller bdsm. Jag är på inget sätt extrem och kan gilla lättare dominans också, bara vi är överens. Jag gillar dirty talk och att bli kallad slyna och diverse andra saker. Går igång rejält på att t ex ha händerna bundna.

Men jag gillar även djupa ordentliga avsugningar, och verbal dominans. Dominans är ett psykologiskt samspel mellan 2 personer.
Det är otroligt viktigt för mig att vi pratar igenom saker innan, vi diskuterar gränser etc och samtycke är A och O.

Om du är dominant och sugen på att ses så får du gärna skriva en rad eller två om vad dominans är just för dig, sen tar vi det vidare därifrån.

Ser fram emot att blir ordentligt tagen ikväll. Puss

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *