Kille söks av mogen dam!

Mogen fitta
Hej! Mogen dom vill träffa en vanlig Svensson-kille på max 30 år. Gärna oskuld som vill läras upp. Inga tatueringar eller piercingar och sådan skit, direkt avtändande i mina ögon. Du kommer till mig, sedan tar jag hand om resten. Hur stor snopp du har eller om du har en massa rutor på magen efter att ha sprungit på gym sju dagar i veckan är totalt ointressant. och jag har dålig erfarenhet av den typen av killar.

Du ska kunna ta dig till Helsingborg själv, vi träffas på neutral plats, om det känns bra för båda fortsätter vi att lära känna varandra hemma hos mig. Jag är dominant och vill gärna bestämma över dig. Foton måste finnas i profilen. Du kan också maila bild på ditt ansikte och hela kroppen utan kläder. Inga närbilder och min mailbox kan inte ta emot för stora foton. Struntar i om du har flickvän, vår kontakt är bara av sexuell natur och vi är båda naturligtvis mycket diskreta med vad vi hittar på.

Vill ha ett snabbt möte utan en massa messande innan, är du en nätrunkare och inte vågar när det kommer till kritan så hör inte av dig. Ni andra är mycket välkomna att svara. Puss på ollonet!

Bli medlem gratis och se fler annonser!

En kommentar

  1. Vill gärna träffa dig stora BBW kvinna kommer till Helsingborg när du önskar. Ulf från Arvika gentleman. Önskar allt med dig stora sköna massa. Söker dig som kk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *