En bra knullkompis för sex

Kvinna söker knullkompis
Jag letar efter en knullkompis. En kille som är singel och bor centralt i Stockholm så att det inte blir krångligt att ses. Vill att du är öppen, fördomsfri, lättsam, social, rolig och tar initiativ. Du får gärna lukta gott, vara vältränad och lång ?

Älskar att få fittan slickad så det måste du också älska. Tycker om att bli driven till gränsen och att allt får ta tid. Inget hafsigt och rutinmässigt. Det ska vara äkta passion. Om det känns bra skulle det vara spännande att testa saker som gruppsex/sexklubb. Lära sig nya saker tillsammans. Har alltid varit nyfiken på Tantra sex. Ibland får jag för mig nischade saker som jag vill testa därför är det viktigt att du är nyfiken. Med det sagt letar jag inte efter någon som finns till mitt förfogande för att jag ska kunna leva ut mina fantasier. Jag vill tillsammans skapa och utveckla fantasier, inte avklara något som är bestämt på förhand. Jag vill kasta mig in tillsammans med någon i något som utgår från en eggande tanke.

Vill främst ha en ren sexuell relation och inte ses utanför. Men det är klart, om det känns bra efter ett tag kan vi lära känna varandra bättre och hitta på annat. Är alltså inte intresserad av att lära känna någon på annat sätt än sexuellt. Inte blanda in andra parametrar som säger saker om en person ”i det civila livet”. Vill ha en relation ren från information som sätter oss i fack. Som t.ex. arbete, fritidsintressen och liknande. Däremot förutsätter jag att du har värderingar som alla människors lika värde. Det säger sig självt utifrån det jag försöker förmedla att jag söker i den här annonsen.

Vill bara höra från killar i min ålder upp till 35-40-ish. Inga gifta/sambo/öppet förhållande/par eller liknande.

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *