BBW kvinna söker sex

BBW kvinna söker sexHär finns en 40-taggare som har njutit för mycket av det goda under alltför lång tid. Jag är rent ut sagt fet. Det är möjligt att jag kommer göra något åt det i framtiden, men inte nu. Och det är just nu som jag söker. Så om du tänker svara på denna annons så vet du förutsättningarna. Passar det inte så svarar du inte. Enkelt eller?

Jag söker sex. Inte massa konstiga böjelser eller lekar. Vanligt, mjukt, eggande vaniljsex. Gärna i kombination med bad 🙂 Jag vill göra det som känns bra för stunden, utan en massa krav och prestationsångest. Jag är ingens leksak, knulldocka eller spermaslyna. Jag gör det här för min skull och då får det ske på mina villkor.

Så hör av dig vetja!

OBS. Det finns vissa krav.
Du är SINGEL. Ej förhandlingsbart.
Du har inte SKÄGG. Absolut inte förhandlingsbart.
Du är > 180 cm. I sällsynta fall förhandlingsbart.
Du är mellan 38-48 år. Oklart förhandlingsläge.

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *