Sexsugen elegant kåt dam söker

En sexsugen kvinna
En sexsugen, naturligt dominant, kurvig och elegant kåt dam som vill vara två (kille eller tjej) eller leka med ett par. Är oerfaren med par men vill testa med både rätt par och även fler tjejer. Gärna något återkommande då det brukar bli så mycket bättre. Jag gillar inte bdsm, våld eller förnedring utan dirty vanilj med twist är min grej. Är du ensam, yngre kille är det klart intressant. Jag gillar mina kvinnor kurviga och män långa (minst 180), stiliga, välklädda, väldoftande, respektfulla och hårda.

Sorry men white thrash svennebananer med tribals och kedjor går bort. Tänder på svenska, långa killar. Mer flexibel när det gäller tjejer.
Både kille, tjej eller par ska vara yngre än jag. Gubbar över 40 – don’t bother.

Jag ser bra ut och är kräsen, hellre rätt person/par och attraktion. Kemi och diskretion är viktigt, precis som för många andra här.

Jag är lättsam, charmig och välutbildad med ett högpresterande jobb som chef och socialt utåtriktad. En kräsen finsmakare som vet vad jag vill och vad jag gillar. Stil, finess och kommunikation är ledorden. Viktigt att det klickar med dig/er och att alla trivs och känner sig avslappnade.

Vi börjar med att ses ute för att först lära känna varandra och tar det sedan därifrån. Förhoppningsvis slutar det med en riktigt oförglömlig och het kväll…

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *