Kåt kvinna söker mys

Kåt kvinna i nattlinne
Hej!

Kåt kvinna söker en kille mellan 20-30 år. Åldern är viktig för att jag vill kunna ha ett gemensamt språk och förståelse för varandras liv och intressen. Därför undanber jag er andra från att svara på denna annons. Du ska bo i Jönköping +/- 30 min (pga olika anledningar).

Det jag söker är någons slags kk-relation. För mig spelar det ingen roll om du ligger med andra, så länge du skyddar dig då. Jag ser gärna att vi kan ha sex oskyddat om vi ska ha en längre relation. Men till en början såklart kondom. Jag vill kunna ses och mysa likväl som att ses för sex. Därför är vänskap och att vi klickar viktigt. Du får gärna, som jag, vara student.

I sängen gillar jag både mjukt och hårt. Jag går igång på ögonkontakt, så det är viktigt att du är bekväm med det. Du får gärna ha en dominant läggning. Däremot är jag inte intresserad av BDSM eller andra fetischer. Men jag är villig att utforska olika saker tillsammans med dig.

Såklart är attraktion grundläggande för bra sex. Jag attraheras inte av muskelberg eller spinkiga killar. Du får gärna vara ett mellanting. Jag tycker överlag att markerade drag är attraktivt och även breda axlar. I övrigt spelar dina fysiska aspekter mindre roll. Om vi pratar och klickar ser jag att vi skickar bilder över kik på oss själva. Klickar det då inte för någon av oss är det helt okej. Det ska kännas rätt.

Om du känner att mitt meddelande är riktat till just dig, svara mig gärna!

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *