Är sugen på ett ordentligt spermaknull

SpermaknullÄr sugen på ett ordentligt spermaknull med en snygg, trevlig och storkukad kille ikväll! Jag bor på hotell med min kk och vi skulle vilja få besök av en snygg, trevlig, storkukad och sprutvillig kille ikväll som kan komma hit och knulla mig så att det stänker om det och fylla min fitta med varm härlig sperma medan min kk tittar på. Du är givetvis helt frisk, gillar att tömma dig till sista droppen rakt upp i fittan. Du fattar din roll i detta och går direkt när du sprutat (för då vill min kk ta över).

Din ålder spelar mindre roll men troligen är du mellan 30 – 50. Snygg måste du vara och rejält utrustad! Sprutar du mycket så är det en bonus!

kram och hoppas vi ses!

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *