Dominant kille sökes

Dominant kille sökes för sex
Jag söker en dominant kille som har en undergiven partner/KK som vill ha en till undergiven tjej i sin sexuella relation. Du tänder på att få forma mig utefter dina sexuella önskemål och behov. Du tar för dig sexuellt och visar tydligt vad du vill. Din partner vill se dig knulla en annan tjej och tillfredsställa både dig och mig sexuellt enligt dina önskemål under sexakten. Du och jag är i fokus och din partner deltar endast genom att se på eller tillfredsställa dig och mig sexuellt för att förstärka vår sexuella upphetsning. Din partner kan också se på och tillfredsställa sig själv medan du knullar mig, men kommer inte att få mer fokus än så. Jag accepterar att ta emot av din partner dvs bli slickad och/eller pullad, men kommer själv inte att ge något tillbaka till partnern.

Jag föreslår att du och jag lär känna varandra sexuellt via telefon till att börja med där du berättar vad du förväntar dig av mig. Kanske genom att se en porrfilm tillsammans som gör oss kåta där vi beskriver vad vi tycker är upphetsande för att förstå varandra och vad vi tänder på. Du kan berätta hur du gillar att bli sugen och runkad, vad som är skönast för dig precis innan du sprutar, hur stor du är och om du tänder på något särskilt som du vill att vi/jag gör. Vi onanerar tillsammans för att känna om vi är sexuellt kompatibla. I nästa steg tar vi steget längre och ses du och jag till en början där vi lär känna varandra ytterligare sexuellt där du leder mötet. För att göra situationen mer avslappnad har du valt en porrfilm som vi har på i bakgrunden för att öka den sexuella upphetsningen. Du ber mig sedan ta av mig kläderna och sätta mig i ditt knä med särade ben medan vi börjar ser på filmen.

Vad som händer sedan bestämmer du. Din partner gör oss sällskap först när vi kommit en bit in i själva sexakten för att ge oss utrymme att bli bekväma tillsammans först. Därefter kommer din partner diskret in i rummet när du knullar mig. Vi är då så pass bekväma med varandra så att din partner inte stör upphetsningen vi byggt upp och jag är mottaglig för en extra person utan att det känns störande. Du kan antingen låta partnern se på medan du knullar mig eller be partnern att assistera genom att suga din kuk, smeka din pung, slicka eller pulla min fitta eller guida din hårda kuk in i mig till exempel. När du sprutat kanske du vill att din partner ger mig en orgasm medan du ser på och blir hård igen.

Vi är båda endast intresserade av att lära känna varandra sexuellt, inte på något annat sätt än så.

Hör av dig om detta låter intressant

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *