Töja och fista mig för första gången

fista mig så jag blir kåtSöker fortfarande någon man som vill binda fast mig, fista mig och töja mig med mål att hela handen ska vara inne innan vi är klar. Fördel om det gör ont. För lilla slyniga jag älskar smärta.

Ska specificera mig denna gång. Jag vill inte ha spammail och inte någon över 50år helst under 40år. Jag vill att du skriver hur du skulle vilja att detta scenario skulle se ut innan vidare kontakt för jag fått mycket oseriös o tråkig spam. Jag skickar inte heller nakenbilder i första taget och jag suger inte kuk.

Jag söker även en man som guidar mig genom chatt hur jag ska töja mig själv och även leka med mig själv.

Bli medlem gratis och se fler annonser!

En kommentar

 1. Hej,

  Jag heter Tobias, 38 år och du vill uppleva någonting som jag älskar och tänder på väldigt mycket. Att fista och känna min hand inne i en kvinnas varma, blöta fitta, och som klipper runt handen och handleden är så enormt handlande och sexigt!

  Jag har erfarenhet av att ha fistat ett par stycken kvinnor och det är lika underbart varje gång.

  Antingen kan vi göra det på ett neutralt hotell där jag binder fast dig med rep, eller varför inte morgonrockarnas midjeband i sången.
  Annars om du känner dig trygg och saker hemma hos dig, så kommer jag hem till dig.
  Vi kan börja i din säng där jag binder fast dig.

  Eftersom det är första gången så behöver jag ta det varsamt och lugnt (till en början) genom att bland annat slicka och pulla dig.
  Vartefter som jag pullar och fingerknullar dig med 3 fingrar så att din fitta stretchas och töjs ut. När du är redo att gå vidare så tar jag mycket glidmedel som jag masserar in din fitta och hela min hand upp till handleden.
  Jag fortsätter med tre fingrar, utökar till fyra för att sakteliga få in tummen så att jag kan börja knulla dig sakta men bestämt med handen.
  Vartefter du töjs ut kommer jag föra in handen längre in tills dess att hela handen är inuti dig.
  Ju längre jag håller på kommer jag vrida runt handen och mer och mer knulla dig.

  Efter en stund när du är nöjd och behöver en liten paus så tänkte jag att vi fortsätter i vardagsrummet där jag placerar ut två stycken stolar bredvid varandra, där du sätter dig på båda, men med mellanrummet i mitten så att din fitta är fri.
  Dina ben binder jag fast i varsitt stolsben på vardera stolen och dina armar lätt bakåt i båda ryggstöden.

  Jag kommer åter börja med att slicka din underbart slyniga och nyfistade fitta, men istället för att pulla dig lättsamt kommer jag efter en liten stund direkt börja handknulla dig, långsamt till en början men mer intensivt så att handen till slut är helt inne.
  När din slynfitta börjat vänja sig vid behandlingen handknullar jag dig mer intensivt så att handen åker ut och in hela vägen.

  Hur låter detta? Kan det vara någonting som du skulle kunna tänka dig? Hör i så fall av dig.

  Ha en fortsatt skön natt!
  /Tobbe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *