Seriös trevlig älskare sökes

älskare sökes för att knullaFinns det någon seriös trevlig man här inne som vill träffas och se vart det leder. Jag har ok från min man att ha profil här och leta upp en älskare. Jag söker lite extra bus inte en ny livskamrat. Träff kan ske dagtid mån-fre när min man arbetar. Gillar vanlig sex, inte analt. SÖKER dig som vågar träffas och inte backar ur i sita minuten eller inte dyker upp vid träff. Söker du bara en avsugning eller en fika etc så är du nog inte den jag söker. För nervösa män är inte heller lockande.

Är du fortfarande intresserad efter att ha läst hit och är mellan 35 och 50 år, hör av dig så for vi se vart det leder.

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *