Närhet och njutning sökes

naken kvinna säker njutningSöker dig med intelligens, social kompetens, och kontakt med dina känslor och din kropp, för närhet och njutning.

Jag har en stark preferens för långa starka män över 40 med hår på bröstet, och jag föredrar naturlig doft och medelstora kukar. Kemi och tillit är viktigt för mig, därför vill jag att vi skriver ett tag eller ses på neutral mark innan vi eventuellt ger oss in i något sexuellt. Jag vill också att du låter mig styra takten. Jag vill att vi kan prata och skratta ihop, så att du är verbal och har självdistans är viktigt för mig. Jag ser gärna att vi kan ses fler gånger om det klickar. Jag söker inte en partner då jag redan har en (som vet om att jag är här).

Jag är inte intresserad av dig som skamlöst brukar massor porr, eller dig som brukar våld mot kvinnor under rubriken BDSM. Du som har en ovetande partner bör förklara varför om du ska ha någon chans.

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *