Söker en cuckold man till mig

cuckold manJag är en kvinna som söker en Cuckold man till mig som ska älska mig ta hand om mig som ska vörda mig som ser mig som sin gudinna som respekterar mig och min vilja. Ålder spelar ingen roll men måste erkänna att jag tycker om men som njuter att jag har sex med andra och att dom aldrig kommer att få knulla mig utan min man ska njuta att slicka mig till orgasm vill att du använder kuk lås och nyckel ska jag ha.

Du ska vara undergiven och redo att slicka mig efter att andra män har haft sex med mig

Bli medlem gratis och se fler annonser!

3 kommentarer

  1. Hej jag är en undergiven beta cuckold i 35 års åldern och bor i Stockholm. Vill gärna lära känna dig. Tycker om att avguda kvinnan i mitt liv och behandla dig som gudinna. Finnas där för dig som bästa vän och uppmuntra även hjälpa dig att träffa andra män. Självklart skulle jag vara trogen och lojal mot dig medans du har mitt fulla stöd att träffa andra. Om du njuter att förnedra så är det positivt eftersom jag tänder på att bli förminskad av min gudinna. Hoppas du hör av dig kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *