Mogna kvinnor knullar – kryssning?

Mogna kvinnor vill knullaMogna kvinnor knullar visst det! Jag heter Mari 39 år och jag söker efter en trevlig man som vill spendera 1-2 nätter på en kryssning, söker en pratglad och alkohol tålig man i 22-56 års åldern som kan prestera efter natt med dans och skratt! jag är allt en party pingla Planen är att vi betalar själva biljetter för båten och träffas innan i Stockholm för en kort middag innan vi stiger på, Blir gärna bjuden på en drink eller två men inte för många då jag inte vill känna mig köpt.

Det jag vill ha av dig är ett bra skratt, stor och uthållig kuk som kan knulla mig i hytten så båten guppar! rakad kuk är ett plus då jag älskar att njuta av en tjock sats, Vill gärna bli slickad länge och ja min fitta är ren! kommer ta med mig kondomer då jag inte tar preventivmedel.

Har du tid någon gång det kommande året? kontakta mig nedan så kan vi chatta lite och boka in oss!

Bli medlem gratis och se fler annonser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *