Torpedknull

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta damer som vill träffas.


Känslan som kommer över mig när till och med ett skosnöre påminner om en kuk. Du vet med den lilla tejpbiten längst ut som kukhuvud. Satt och höll ett snöre i ena änden för att se hur långt ner jag kunde hålla men fortfarande få den att stå rakt upp. Ja, du hör ju själv vilken aktivitet jag haft idag, knappt lagt i friläge känns det som. Ettan låg nog i ett tag men inte så mycket mer än så. Jag slickade och sög in remmen i munnen så den blev riktigt blöt och genomfuktad, kanske stod den givakt bättre om den va blöt?!

Sugandes på ett skosnöre och porrfilm på tv,n lyckades jag hursomhelst fördriva min förmiddag. Lade upp min första utbytesbild sen min fotosession av stavningen idag också. Men det kan ju knappast godkännas som högre arbetsinsats va!

Jag älskar porrfilmer! Ska vara såna halvprofessionella. Inte alltför unga skådisar och inte Jenna Jameson kroppar överallt. Gillar inte heller när tjejernas ögon rullar runt i huvudet på de och ser höga ut. Jag får medlidande och skäms i deras ställe såna gånger. Så kasta inte in en sån film till mig när vi ses, då blir du garanterat utan hela natten – illamåendet kväver lusten. Vaccum snarare. Totalt obefintlig kåthet får du lära dig att läsa av i mina ögon då. Kan ju vara en erfarenhet det med i och för sig.

Den här filmen var lite lagom sådär, precis som jag vill en porris ska va. Handlingen behöver jag knappast slösa bokstäver och stjäla tid av dig att berätta om va?! Jag drar en sekvens som jag tror både du och jag har behållning av istället.

Hon stod framåtlutad i en röd högblank skinnsoffa och killen greppade tag om hennes höfter bakifrån med hela hans händer över hennes rygg. Han höll ett ordentligt grepp om henne så man såg hur fingrarna sjönk ner i hennes hud. Manligt, dominant och ofantligt sexigt med stora händer. Jag hade gärna bytt plats med henne kan jag säga. Sen kröp han ner bakom henne och grottade in hela sitt ansikte i hennes fitta men emellat så tittade han upp och hade clittan fastsugen i munnen som en sån sugkopp eller nåt. Åhhh, det såg så skönt ut!

Hon pressade upp stjärten mer och mer och till slut stod hon vinklad som en jag vet inte vad. Kan man ens vara så böjlig? Hennes stjärt blev alldeles platt och allt blev ett skyltfönster av yttersta klass. Hela härligheten uppfläkt och med det sexigaste tänkbara putet du kan tänka dig, så stod hon. Ursexigt!