Sugen på att suga

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta damer som vill träffas.


Nersmetad i aromatiska oljor låg han på sängen och fick smaka på mina läppar. Mina händer strök honom efter bröstkorgen från både håll samtidigt som jag vacuumsög kuken utan att styra eller hålla. Hans kropp var blank som aluminiumfolie i skenet av värmeljus, ungefär samma färg också – metalliskt sådär.

Hårig bröstkorg och mage men inte så jag trasslade in mig i knutar precis. Bröstvårtorna var känsliga. Han skakade till varje gång jag styrde mina händer över de och suktade efter mer .. tolkade jag hans ruskningar som åtminstone. Jag låg mellan hans ben som låg brett isärskjutna så jag fick plats att sitta på huk mellan dem. Kuken hade han i min mun som jag drog in med all kraft tills luften tog slut och sen släppte jag vacuumet för att återigen dra in. Bara ollonet och halva kuken fick behandling.

Mitt hår var spretigt och kladdigt av all olja och låg tungt mot mitt huvud och ansikte samt ner mot hans pung. Lite sexigt när allt blir så glidigt och fett.

Han låg med huvudet smått bakåtvinklat, sa inget utan tillät mig utföra min uppvärmnings procedur innan penetrering. Min ena hand slöt om hans pungkulor och masserade de lätt samtidigt som ett finger lekte under pungen och följde tråden mellan pung och anus. Sträckan jag slickat så många gånger tidigare.

Greppade tag om kukhalsen och slickade runt ollonkanten med så lång utsträckt tunga som var möjligt. Tungan nådde runt halva kanten och så tog jag några ordentliga slick med hela tungan som man gör när man äter mjukglass. Sån rinnande nästan smält mjukglass du vet! Så tungan blir helt utsträckt och flat när den fångar upp grädden likt en skyffel. Så härligt gott och skönt med en så stenhård kuk nu – och ingen glass. Smakade kryddor och påminde om såna nejlikeapelsiner du vet, som man har vid jul. Så smakade oljan, kuken och sekretet. Friskt fräscht erotiskt. Sexig smak.

Han började svamla och skruva sig på latexlakanet och gled omkring lite. Jag jagade fatt honom med munnen och höll honom fast med vacuumtaktiken igen. Han tog tag om sin kuk och började runka. Hårt. Snabbt och hårt slet han i dicken. Jag hoppade upp på hycklor och sänkte mig sakta ner över han med min genomvåta inoljade mutta som legat och väntat på detta alltförlänge redan. Sakta sänkte jag mig och han fortsatte runka så jag kom inte hela vägen ner. Ahhh! Hans hand stannade till vid roten och jag kunde se hur han klämde ihop hela systemet och sköt upp sin stjärt emot mig samtidigt som han pumpade mig full med sperma. Smack! Smack! Och så in hela vägen i botten i mig med ett:” – Jaaaaah!” Åh!

Sprängfull av sats så satt jag kvar en stund och gled runt i havet av oljor, sperma, fittsaft och svett.. härlig åktur. Snart var det min tur!