Nybliven nakenbadare

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta damer som vill träffas.


Sakta, tyst och helst osynligt ville jag smyga mig ner på stranden. Mitt sällskap klev fram med bestämda steg och flip flop tofflorna smällde när han drog fram. Jag kastade upp min strandväska högre upp på axeln och vinklade ner blicken för att förhoppningsvis inte få en enda blick mot mig när jag passerade den ena nakenbadaren efter den andra.

Han tog tag i min hand och ledde mig närmare strandkanten där det dessutom var lite glesare med människor. Hans shorts hängde ner en bit på höftkanten, ja, nästan så överkanten av könshåren syntes. Stora luftiga shorts ner till knäna som gav gott om utrymme för ett stånd att få plats om det hade varit så. Min blick vandrade upp och ner över hans brunbrända kropp där han nu stannat och placerat händerna vid midjan för att se sig omkring, likt en fyrvaktare på uppsikt eller nåt sånt. Att jag skulle bli så generad av detta nu då. Hade ju aldrig varit på nakenbad förut i och för sig, men ändå. Att vara exhibionist betyder ju inte att man är villig att visa upp sig hejvilt hursomhelst för vem som helst. Inte jag åtminstone. Näe, jag vill bestämma och kontrollera så mina bästa vinklar exponeras på ett perfekt sätt, och att jag kan styra när det är tillåtet att studera min kropp och inte. Det var ju helt omöjligt här, med hundratals i publiken som kunde se mig från alla möjliga håll, samtidigt.

En konstig kontrolllös känsla kom över mig. Eller, ja, jag brast i mitt kontrollbehov kan man säga.

Men samtidigt så var det tändande. Det ilade i mig av att vara generad men också lite så lustfullt upphetsande mitt i allting. Han ruskade sitt stora badlakan och kastade ner det i sanden för att sedan snabbt lyckas glida ur sina shorts. Bah! Nu stod han där, helt naken, mitt framför mig och bland alla andra nakna. Smidigt gled han ner på handduken och lade sig på mage med armbågarna i backen för att kunna prata och se på mig under tiden. – ” Ta av dig nu!” Sa han.

Jag lade ner väskan och började försiktigt hasa ner min halteneck klänning. Eftersom jag aldrig använder underkläder så gick det fort att bli näck. Ett plagg sen så.. jag slog ihop mina ben och försökte på det mest möjliga graciösa sättet att sätta mig ner intill honom utan att sära på benen alltför mycket. Vågade inte visa min nakna, vaxade fitta, som kändes ännu naknare avskalad och hårlös. Jag tittade mig omkring lite blygt och försynt där jag satt med händerna i backen för att stötta upp min kropp. Det var folk överallt. Naken hud, snoppar, puppor, ståkukar, småfittor och en och annan slakis. Ögonkontakt fanns inte i min vildaste fantasi nu. Jag såg bara kön överallt!

En kille satt en bit bort och tittade åt mitt håll. Han hade en brassestol så han hade ju bättre uppsikt lite uppifrån sådär. Jag vågade inte se honom i ögonen, tänk om han var snygg! Eller charmigt söt, kanske med såna ögon jag bara drunknar i och så blir jag kåt och vill knulla mitt på stranden. Näe, jag vågade inte riskera vare sig det ena eller det andra, så jag höll min blick på hans mellangärde. Jag höll min blick på allas mellangärde ska jag nog säga.

Att se så många kroppar på en gång i en djurisk kompott av svettigt heta kön överallt fick min kropp att tända till rejält. Min fantasi drog iväg och jag drömde om den ena kuken efter den andra som gick förbi. Likt en sån smakprovningshörna i matbutiken där små korvar placerats på minifat med en tandpetare i. Så kändes det! Jag ville prova alla sorterna. Smaka, slicka och hålla i de. Plötsligt kom jag på mig själv med att sitta ganska bredbent i solskenet. Min blygsamhet släppte bit för bit. Sakta. Jag lade mig ner på sida intill mitt sällskap och drog honom till mig. Han lade sig på sida han med och jag hasade mig sakta ner så jag kunde nå hans kuk med min mun.

Att få slicka en stekhet blodsprängfylld lem mitt bland alla andra gjorde mig ännu hetare. Hans kuk pulserade och jag kände hur den pumpade blod ut i ådrorna när jag mjukt sög in den bit för bit i min mun. Kukhuvudet var ganska stort men själva kuken lite mindre. Jämförbar med en karljohan svamp eller så kanske, stor hatt men liten veke. När jag hade kukhuvudet i munnen så fylldes hela munnen. Läpparna stramade och käken var öppnad till max. Jag fick inte ner den i halsen. Jag drog lite lätt i den och tog ett hårt grepp om den samtidigt som jag började suga fortare. Upp och ner över kuken. Han pustade till lite sött och började rycka med rumpan. Pressade in kuken lite längre i min mun och sköt iväg sin sats långt ner i halsen på mig. Jag fortsatte suga och drog in den så mycket det gick. Sög upp all sperma och svalde i omgångar så jag inte skulle spilla ut något i mungiporna.

Slickade lite runt ollonkanten och tittade upp mot honom. Inte en droppe hade jag spillt. Jag sa: – ” Hit måste vi gå fler gånger! ” och fick ett tyst viskande svar tillbaka: – ” Den reser sig snart igen, då vill jag älska med dig! ….