En mogen kvinna

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta damer som vill träffas.


Det var en stekande het sommardag och jag stod i kön till badet. Jag hade gått ut skolan ett par veckor tidigare, men inte lyckats få något sommarjobb. Något jag inte sörjde alltför mycket, eftersom morsan alltid varit av den åsikten, att man ska ha sommarlov så länge man kan, tids nog fick man börja jobba på allvar och nöja sig med några futtiga semesterveckor. Alltså höll hon mig generöst med fickpengar.

Det var över 25 grader varmt och hela stan skulle tydligen bada just här. Jag hade stått i kö i en kvart och var nästan framme vid kassan när jag hörde en kvinnlig röst bakom mig.

– Hej Johan!

Jag brydde mig inte om det utan hoppades i stället att det danska paret framför mig skulle hitta sina pengar någon gång så att jag fick komma in.

– Hej Johan, sa kvinnorösten igen och jag kände en hand på ena axeln.

Jag vände mig om och tittade in i Sannas glada bruna ögon. Sanna var halvsyrra till min flickvän Jenny, som jag inte träffat på några veckor nu eftersom hon sommarjobbade på en bondgård i Uppland.

Sanna var 15 år äldre än Jenny, och var Jennys pappas dotter i hans första äktenskap.

Sanna var 32 år, och riktigt läcker. Lyckliga hennes man som fått en sådan fru. Inte för att det var något fel på Jenny, hon var söt och jättegullig, men hon var inte vacker som sin storasyster. Jenny hade själv sagt att Sanna var en tjej som alla killar blev kära i.

Sanna hade långt mörkt hår ände ner till midjan, glada bruna ögon och ett vackert ovalt ansikte med djupa smilgropar.

Ville man hitta något fel på henne kunde man påpeka att näsan var något för stor och att två av framtänderna satt lite snett.

Men det var egentligen inga fel utan gav henne ett mer personligt utseende än alla de fotomodelliknande kvinnor man såg i tidningarna och som ansågs vackra.

Nu var hon klädd i en vit klänning med rosa och blå blommor. Den var tunn och jag såg att hon inte hade behå på sig. Jag lyckades med nöd och näppe bekämpa reflexen att titta neråt för att se om man såg trosorna genom det tunna tyget.

– Kul att se dig, Johan, sa hon och gav mig en snabb kram.

Jag hann känna att hon luktade gott av någon parfym, lätt uppblandad med en lätt svettdoft som blev en mix av sommar, vacker kvinna och kärlek.

– Jonas, hörde jag mig själv bräka fram med torr strupe.

– Va? sa hon.

– Jag heter Jonas, inte Johan.

Sanna skrattade till.

– Visst ja, Jonas var det. Hur är det med dig då? Har du tråkigt nu när Jenny leker bondmora ute på landet?

– Ja, lite trist är det, medgav jag.

Sanningen var värre än så. Jag saknade Jenny och höll på att dö av kåthet. Jenny och jag hade bara varit ihop några veckor innan hon åkt ut på landet för att jobba.

Jag hade gjort några försök att ligga med henne, men hon hade nobbat. Hon ville vara helt säker på sin kärlek, som hon sa. Jag skulle alltså vara tvungen att vänta minst sex  veckor tills hon kom hem innan det kunde bli något. Kändes tungt, speciellt så här på sommaren när all verkade ha någon att älska och alla flickor gick lättklädda.

Det danska paret hade äntligen hittat sina svenska pengar. Jag gick fram till luckan, betalade och gick in. Jag vände mig hastigt om och sa hejdå till Sanna, och gick mot herrarnas omklädningsrum. Jag hyste inga illusioner om att Sanna ville ha sällskap med mig här inne på badområdet.

Jag bytte om till badbyxor, låste in mina kläder och klockan i ett skåp och gick ut på gräsmattan som omgärdade poolerna. Jag tittade mig försiktigt omkring. Jag hyste en svag förhoppning att få se Sanna ligga och sola någonstans. Jag hoppades att hon skulle sola topless så jag kunde få en snabb titt på hennes bröst, som i alla fall genom klänningstyget sett väldigt snygga ut.

Men det var massvis med folk på området och chansen att hitta henne var minimal. Jag bredde ut min handduk och lade mig i gräset bredvid ett buskage ganska långt ifrån poolerna.  Där var det fritt från barn och åtminstone några meter till närmaste solande granne.

Jag låg i kanske tio minuter och svettades. jag började fundera på att hoppa i poolen och kanske se om jag fick syn på Sanna någonstans. Något iskallt slog plötsligt ner på min  mage och jag hoppade högt av chocken. Det låg en klick vaniljglass på naveln. Jag tittade upp för att se vem som varit så lustig.

– Där fick du, sa Sanna och tittade anklagande på mig.

Hon hade svart baddräkt på sig, den var högt skuren och hon hade säkert varit tvungen att raka sig noga för att kunna ha den. Hon hade långa, vackra, solbruna ben som jag klantigt beskådade innan jag såg henne i ansiktet. Om hon märkte mina blickar vet jag inte, men hon visade inget utan sprack upp i ett leende och sa med låtsad ilska:

– Så går det när man bara springer ifrån sin svägerska och lämnar henne bland en massa vilt främmande karlar. Nästa gång väntar du på mig, annars ska jag skvallra för Jenny och berätta vilken otrevlig kille hon har. Jag har faktiskt gått runt bland alla jävla människor i en kvart och letat efter dig. Nå, varför stack du bara?

Hon lade ner sin väska , bredde ut sin handduk bredvid mig och satte sig ner.

Jag kände att jag skulle ha ramlat baklänges om jag inte redan legat ner. Herregud! Denna vackra, charmiga fullblodskvinna lade sig bredvid mig, en fånig 18-åring med dålig hy. Jag svalde och hasplade ut mig att jag trodde hon skulle träffa någon här på badet.

– Nej då, svarade hon. Ungarna är hos svärmor och Anders jobbar, så jag är här ensam. Fast nu är ju du här, så då är jag ju inte ensam.

Hon log stort mot mig. Ett sånt där leende som kan smälta isberg.

– Du kan väl stå ut med en tant som jag nu när Jenny inte är här. Eller väntar du kanske på någon och vill inte ha mig
här?

– Nej då! utropade jag alldeles för ivrigt. Jag väntar inte på någon!

Hon fortsatte le, nästan finurligt mot mig och jag visste inte vad jag skulle säga eller vart jag skulle titta. I stället tog jag en flik på min handduk och tänkte torka bort glassen som rann på magen.

– Nej, stopp! sa Sanna. Inte ska du kladda ner handduken med glass.

Hon lutade sig över mig och tog glassklicken med fingrarna. Jag var på helspänn och när hon rörde vid min mage hoppade jag till. Hon sa inget utan slickade i sig glassen och lade sig ner bredvid mig.

Vi låg en stund och solade och småpratade. Eller snarare hon småpratade, jag svarade bara eftersom jag var alldeles för nervös för att komma på något vettigt att säga. Efter en stund kom hon in på Jenny. Hon frågade hur vi hade det, om jag var kär och så vidare. Plötsligt frågade hon rakt ut om jag hade legat med Jenny. Jag mumlade fram, att det hade jag inte.

– Jag misstänkte det, sa Sanna. Det är bra att hon håller på sig. Hon är ju bara 17 år. Och jag har svårt att tänka mig henne ha sex. Det är så stor åldersskillnad på oss, så jag har alltid sett henne som en liten unge. Har du legat med någon tjej någon gång?

– Nej, medgav jag tyst.

– Oj då, stackare. Jag vet hur det är med unga killar, det är inte lätt att få komma till, va?

– Nej.

– Du tjatar bergis på Jenny att få göra det, eller hur?

Jag tvekade några sekunder innan jag försiktigt medgav att jag kanske tjatade lite. Sanningen var att jag tjatade mig blå och att vi blivit osams flera gånger om det.

– Kom! sa Sanna och reste sig plötsligt. Nu badar vi.

Vi gick till stora poolen. Vi simmade några längder utan att prata. När vi skulle gå upp klättrade jag först uppför stegen och hon efter.

– Snygg rumpa, fnittrade hon och klappade mig där bak.

Jag bara log fånigt och visste inte vad jag skulle säga. Vi gick tillbaka till handdukarna och jag lade mig ner. Innan Sanna lade sig ner drog hon ner överdelen på baddräkten och vek ner den runt midjan. Jag stirrade på hennes nakna överkropp. Hon hade stora vackra bröst. Det märktes att hon hade barn, men jag tyckte att de var de vackraste bröst jag någonsin hade sett.

Hon satte sig ner på sin handduk. Hon märkte mina blickar och log nästan ursäktande.

– Tuttarna är inte vad de har varit, men de är väl fortfarande ganska okej?

– Jättefina, var det enda jag fick fram.

– Tack, sa hon leende och klappade mig på kinden. Har du lust att smörja in min rygg?

Utan att vänta på svar slängde hon till mig en flaska sololja och rullade över på mage. Jag tog flaskan och flyttade mig lite närmare henne. Jag kände hur mitt hjärta började dunka i snabbare takt och att blodet i kroppen obevekligen började strömma åt ett och samma håll.

När jag började smeka in hennes vackra bruna rygg fick jag ohjälpligen vrålstånd. Att tänka på korgflätning eller Birgit Friggebo hjälpte inte.

Allt blod i kroppen strömmade ut i pitten och den stod rakt ut som en flaggstång. Jag såg mig omkring för att se om nån tittade hitåt. Det gjorde ingen. Alla låg och solade eller lekte med sina ungar.

– Ojojoj, är det mitt fel det där?

Jag tittade på Sanna. Hon hade vridit på huvudet och tittade rakt på det som hade vuxit upp under mina badbyxor. Jag trodde jag skulle dö av skam. Hon tittade på mig med sina stora bruna ögon och log. Sen tittade hon sig omkring och konstaterade uppenbarligen samma sak som jag, att ingen tittade hitåt eller brydde sig om oss, för hon sa till mig att flytta ännu lite närmare och dra upp benen lite.

Jag gjorde så, men förstod in min förvirring inte alls vad som skulle ske. Fortfarande liggande på mage tog hon upp en liten handduk ur sin väska och slängde över mina ben och badbyxor, så den lade sig som ett litet tält över mitt underliv. Hon tittade sig omkring än en gång och sen kilade hennes hand in under handduken, vidare in under mina badbyxor och jag kände hennes mjuka hand greppa om min ståndare.

– Försiktigt, viskade jag fram eftersom jag kände att jag skulle explodera när som helst.

Hennes fingrar gled in under pungen och kramade den försiktigt. De fortsatte vidare uppåt längs pitten. Hon grep försiktigt om den, drog ner förhuden, tummen smekte sakta över ollonet. Då gick det för mig. Orgasmen dunkade fram nerifrån pungen, upp längs ryggarden, upp i huvudet och jag trodde huvudet skulle explodera samtidigt som jag kände sperman skjuta ut i Sannas hand i hårda, långa satser som aldrig tog slut.

– Hallå, lever du?

Jag öppnade ögonen och tittade på Sanna. Hon såg riktigt orolig ut. När jag tittade på henne log hon och släppte nu min slaknande springare. Hon drog ut handen och torkade av sperman på gräset.

– Förlåt, fick jag fram.

– Vad fort det gick, fnittrade Sanna. Du är alldeles röd i ansiktet och har tårar i ögonen. Det känns riktigt smickrande att en 30-årig tvåbarnsmor, som jag, kan ha den effekten på en ung kille. Jag trodde du höll på att dö.

– Det var inte långt ifrån, mumlade jag. Det var det skönaste jag varit med om i hela mitt liv. Får jag ligga med dig?

Jag häpnade själv över orden som hoppat ur min mun. Sanna småskrattade och skakade på huvudet.

– Tyvärr, jag är den trogna typen. Dessutom är du faktiskt ihop med min lillsyrra.

Jag som blivit blixtkär i denna underbara kvinna kände hur jag sjönk ihop inombords. Tydligen såg hon hur ledsen jag blev för hon klappade mig på benen. Hon tittade allvarligt på mig några sekunder och sa sedan:

– Okej, en enda gång ska du få ligga med mig. På ett villkor.

– Vad då, vad då? sa jag som kunde ha hoppat från Kaknästornet om hon bett mig.

Hon log finurligt och sa sedan:

– Du ska inte tjata på Jenny om sex. Du får ligga med mig en gång om du lovar och svär att aldrig försöka pressa Jenny. Du ska vänta tills hon är mogen för det och vill ligga med dig.

Jag lovade. Jag lovade och svor på hedersord. Sanna frågade var vi skulle gå. Jag föreslog bastun.

– Bastun! sa hon. Ska vi ha liveshow i bastun där folk springer ut och in hela tiden?

– Toaletten då? föreslog jag.

– Okej, sa hon. Om det inte gör dig något att ha samlagsdebut på en toalett så är det okej för mig. Men vi tar damtoan då, för ni killar smutsar ner er toa så förbannat.

Vi reste oss och gick mot omklädningsrummen. Jag gick strax bakom henne och tittade på hennes fantastiska bakdel som svängde åt sidorna när hon gick. Jag kände hur kuken började växa igen.

Sanna gick först in i damernas omklädningsrum. Efter några sekunder kom hon ut och viskade att kusten var klar. Fort kilade vi in i omklädningsrummet och in på den första toa-letten. Sanna låste och vände sig mot mig. Hon tog mitt huvud mellan sina händer och drog mig till sig.

Hon tryckte sina läppar mot mina och hennes tunga åkte in i min mun. Jag besvarade hennes kyss och under några underbara sekunder lekte våra tungor intensivt med varandra. Hon tryckte sin kropp emot min och jag kände att jag hade vrålstånd igen. Hon drog sig undan och tittade in i mina ögon.

– Nå, vad vill du göra nu? frågade hon leende.

Jag visste inte vad jag skulle säga. Då böjde hon sig ner, drog av mig badbyxorna och tittade roat på min kuk som
stod rakt upp.

– Vad söt han är, och pigg också fast han nyss fått en omgång.

Hon tog försiktigt om min lem med sin sköna hand och runkade mig sakta några gånger. Plötsligt släppte hon, fällde ner toalocket och knuffade till mig, så att jag satte mig på toa- stolen. Jag bara stirrade på henne när hon sakta drog av sig baddräkten och blottade sin vackra solbruna kropp med de välfyllda brösten, den platta magen och det vackra skötet med mörkt lurvigt hår som klängde runt hennes springa.

Hon lyfte upp en välformad fot med blodröda tånaglar och drog med tårna sakta upp och ner längs min kuk. Hennes sköte blottades så jag såg blygdläpparna mellan hennes ben.

– Är jag vacker? viskade hon.

Jag fick inte fram ett ord utan nickade bara med gapande mun. Jag sträckte fram en hand och snuddade vid hennes kön. Hon var lite fuktig. Försiktigt letade jag mig in med ett finger i  hennes springa. Fingret gled in i det varma fuktiga underbara. Då föste hon undan min hand och tog ett steg framåt så hon stod gränsle över mig och toastolen. Mitt ansikte var bara  några centimeter från hennes bröst. Hon hade stora mörka vårtgårdar och hennes bröstvårtor stod rakt ut.

– Kyss mina bröst, viskade hon.

Jag tog sakta en bröstvårta i min mun. Den var hård och jag lät tungan spela över den innan jag borrade in mitt huvud så hårt jag kunde i bröstet och ivrigt nafsade på hennes bröst-vårtor. Sanna drog sig fort undan.

– Lugn, sa hon. Du skulle kyssa, inte bita, tokstolle.

Hon förde ner sin hand till min pitt och grep om den. Hon böjde benen och förde sakta in min ivriga springare i sin kärleksgrotta. Hon sjönk ner på den och satte sig tungt i mitt knä. Jag lade armarna om henne och kände svettdroppar på hennes rygg. Jag kände att jag var så långt inne i henne som det gick. Jag hade aldrig varit med om något så underbart i hela mitt liv.

Jag var ett med denna underbara kvinna, som satt gränsle över mig och kysste mig i pannan. Hon blundade, lade händerna på min axlar och började sakta röra sig upp och ner. Hennes sköte mjölkade min kuk och liksom försökte suga i sig den.

Upp och ner lyfte hon sig och jag såg på hennes muskulösa lår som spändes och slappnade av varefter hon gungade upp och ner i mitt knä. Plötsligt stannade hon till och jag hörde liksom långt bort att hon fnittrade.

– Schhh, sa hon.

– Va, flämtade jag fram.

– Du stönar och flåsar så det hörs i hela omklädningsrummet.

Jag hade inte ens märkt att jag väsnades, men jag lovade att vara tyst. Hon kysste mig i pannan igen och fortsatte sin underbara ridtur på min kuk. Hennes kropp var fuktig av svett, och hennes stora bröst gungade i takt framför mitt ansikte.

Jag föste undan håret med näsan och tog återigen det ena bröstet i min mun och sög och slickade på bröstvårtan som en svältfödd galning.

Jag kände snart att orgasmen var på väg och Sanna märkte det tydligen också för hon gungade fortare och fortare och hennes ljuva fitta klämde hårdare och hårdare, och så gick  det för mig. Kuken dunkade och ryckte och jag grävde in fingrarna i hennes bakdel. Orgasmen var till och med starkare än den förra och jag lät sperman spruta i Sanna i kaskader som aldrig ville ta slut.

Det brusade i huvudet och kuken ryckte och ryckte och jag höll om Sanna och försökte tränga den rakt genom henne medan jag tryckte mitt ansikte in i hennes svettiga bröst och hörde mig själv stöna högt mitt i bruset. Sanna satt still i mitt knä och kramade om mig. Mitt huvud vilade på hennes bröst och jag ville aldrig att det skulle ta slut.

– Inte dumt va, viskade hon.

– Jag älskar dig, viskade jag. Gick det för dig?

– Nej då, det hade du märkt, men det var mysigt.

– Men jag vill att…

Hon avbröt mig genom att lägga handen för min mun.

– Tyst nu. Om jag får orgasm känns det som om jag har varit otrogen. Nu har jag gjort en god gärning. Jenny slipper ditt tjat och du har fått lätta på trycket lite och fått en bra sexdebut. Vill du göra mig glad kan du bjuda mig på glass när vi har badat.

Jag nickade och slickade bort svettdroppar från hennes hals och bröst. Hon kramade om mig. Just då kände jag att jag älskade henne över allt på jorden.

– Gift dig med mig, viskade jag.

– Jag är redan gift, log hon. Och du känner bara så just nu, det går över. Om inte nu, så om tio år, då jag är 40 och bara en tant för dig. Du ska stanna hos Jenny och göra henne riktigt lycklig.

Sanna reste sig sakta från mitt knä. Min slaknande lem ramlade ur henne och sperma droppade från hennes vackra sköte ner på golvet. Hon tog lite papper och torkade sig mellan benen innan hon tog på sig baddräkten igen.

Jag reste mig från toastolen och drog på mig mina badbyxor. Hon kysste mig lätt på munnen innan vi låste upp och gick ut i omklädningsrummet. Där satt två damer i 50-års åldern på bänken och stirrade på oss.

– Vad är det för snusk som pågår! fräste den ena. Det här är faktiskt damernas omklädningsrum!

Jag ville kila ut så fort som möjligt, men Sanna stannade till, log glatt mot damerna och sa lugnt:

– Var inte orolig damen. Han tillhör personalen. Har ni inte sett reklamen om sexmassage här på badet?

– Vad är det för dumheter? sa den ena damen och såg osäker ut.

Sanna fortsatte i samma lugna, självklara ton:

– Det ingår i inträdesbiljetten. Det har ju alla fått reklam om i brevlådan. Han är förste på sättare och står till tjänst för alla kvinnor som betalar inträde. Han är väldigt bra, och titta vad fin Petter-Niklas är.

Innan jag hann reagera ryckte Sanna ner mina byxor och visade min pitt några sekunder innan hon drog upp byxorna igen och sa:

– Fin va? Han har satt på mig två gånger redan. Han ska bara vila tio minuter, så kommer han in till er sen. Ni kan dra lott om vem som ska börja medan ni väntar.

Sanna gick ut. Damerna bara stirrade med gapande munnar på Sanna och sedan på mig. Jag vet inte om jag inbillade mig, men jag tyckte nästa jag såg ett förhoppningsfullt leende hos den ena damen, så jag skyndade efter Sanna.

– Du är inte klok! sa jag när jag kom ifatt henne.

Hon bara log så där finurligt retsamt igen, så smilgroparna syntes och gick vidare mot stor poolen. Jag stod knappt ut med tanken på att jag aldrig skulle få ha henne igen.

– Kan vi inte göra om det här? frågade jag desperat. Jag dör annars! Jag älskar dig! Jag vill göra det skönt för dig också!

Hon stannade till och tittade in i mina ögon. Hon tryckte ett finger mot mina läppar.

– Nu ska vi bada, sedan ska du bjuda på glass. Vad som händer längre fram får vi se…