Bågad svank

1

Söker du efter ett hett möte? Här finns kåta damer som vill träffas.


Med kuken körandes in och ut i min mun så höll jag fast honom i benen, ett i varje hand. Drog honom till mig och sög in lemmen samtidigt som han i små juckrörelser pumpade in den lite längre ner i min hals.

Det var helt tyst i området och inte ens en fågel gav ifrån sig minsta lilla kvidevitt där vi stod på altanen. Han lutade sig mot staketet och jag stod på huk framför honom, spritt språngande nakna båda två. Jag var blank av all olja han smort in mig med och han hade glansiga fläckar lite här och där på kroppen efter mina händer som lämnat spår efter sig. Att gifta män suger musten ur en vet jag sen tidigare och att det tyngsta med de är att man inte får behålla de längre än just en natt eller så. Det gör saken komplicerad. Jag får inte det jag vill ha helt enkelt. En återkommande partner.

Bara ett slaffsande och smackande hördes från oss. Inte ett enda ord sades, bara oralsexljud som lämnade altanen. Jag greppade tag om kukhuvudet och runkade ollonet emellanåt. Tittade upp och mötte hans ögon, runkade ollonet med läpparna hårt spända och slutna om kukhuvudet.

Jag reste mig upp och tog hans hand för att leda honom inomhus. Jag var så oljig och glidig hela jag och behövde en dusch. Han följde med in i duschkabinen men lämnade dörrarna öppna så jag kunde ha benen utanför där jag nu satt på golvet. Han särade mina ben samtidigt som jag drog igång duschen och höll munstycket mot min mage. Jag kastade upp benen mot varsin vägg i kabinen och låg nu med bågad svank och med armbågarna som stöd. Hans kuk stod som ett spett rakt ut där han sänkte sig ner för att kunna köra in den i mig.

Fullständigt pålad och golvad så knullade han mig mjukt och fint med dem sötaste lätena man bara kan tänka sig. Söt och söt.. upphetsande och sköna åh, oh, ah! Så tändande höra hur han närmade sig orgasm. Mjukt och sensuellt förde han in den juck efter juck tills han slutligen stannade upp inuti mig med ett stumt ljud. Helt tyst utan att säga nåt så kände jag hur den styvnade ännu mer och blev sådär betonghård som en del kukar blir precis i orgasmtillfället. Han började skaka och ruskade liksom kuken i min fitta. Skakade av den på nåt sätt.

Han tog tag om mina höfter och pressade in kuken så långt det gick och viskade nästan ljudlöst: – ” Jaaa, nuuu!” .. sen kom vrålet. “Jag sprutar, åååååååå!” Hans kuk blev ännu större och pumpade pulserande långt uppi mig så jag kunde inte hålla emot. Jag pressade mig och gned clittan mot honom och direkt så svarade min kropp på alla ljudeffekter, pressningar och utfyllnader med att det även gick för mig. Hann knappt reagera så kom orgasmen strax efter han ruskat och pumpat mig klart.

Sån skön orgasm, igen….